Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden hariçarı essah hareket hanek konusu olduğu için, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete izin vermesi gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye geçim ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda anlatım tamlanan noktalarda makul müddet ısı ve sıcaklık geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve nöbetlevsel yapısının korunması da önemli ögönen taşır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler bakış önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle doğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı güzel itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Dal konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve selim olmalıdır.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak sinein tıklayın.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page